Κατηγορίες

Σάκοι FloodSax για Αντιπλημμυρική Προστασία

-40% Σάκοι FloodSax για Αντιπλημμυρική Προστασία
Κατασκευαστής: FLOODSAX
Κωδικός Προϊόντος: floodsax
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
43,40€ 26,04€ Χωρίς ΦΠΑ:21,00€

Διαθέσιμες Επιλογές


Επικοινωνήστε μαζί μας για παραλλαβή από το κατάστημα:

Ποσότητα: Καλάθι

Video

floodsax1                  floodsax2                   floodsax3

Το FloodSax είναι ένα σύστημα προστασίας από τις πλημμύρες, το οποίο αυτό-ενεργοποιείται με την απορρόφηση του νερού.

Είναι ελαφρύ σαν ένα μαξιλάρι, αλλά όταν έρχεται σε επαφή με το νερό, το FloodSax® γίνεται σε δευτερόλεπτα, σταθερό και βαρύ σαν ένας σάκος άμμου…
 Φθηνό, απλό, ελαφρύ και γρήγορο
 Για θερμοκρασίες από -10°C έως + 50°C
 Κατάλληλο για την κατασκευή φραγμάτων
 Απορροφά ορισμένα λάδια και χημικά
 Μόλις ενεργοποιηθεί σε επαφή με το νερό, ο σάκος FloodSax® διαρκεί έως και τρεις μήνες

Συγκριτικά με τα συμβατικά σακκιά άμμου, το FloodSax συνδυάζει τις ήδη δοκιμασμένες εφαρμογές, όπως την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων και την προστασία κτιρίων και φυτών, με πρόσθετη τεράστια απορροφητικότητα νερού.

Αυτό σημαίνει ότι το FloodSax μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί εσωτερικά για προστασία από τη ζημία που προκαλούν τα νερά από τις διαρροές.

Το εσωτερικό του FloodSax αποτελείται από ένα ειδικά ανεπτυγμένο, απορροφητικό πολυμερές. Μόλις το FloodSax έρθει σε επαφή με το νερό, αυτό-ενεργοποιείται και μέσα σε λίγα λεπτά απορροφά 20-25 λίτρα νερού!

Με βάρος μόλις 700 γραμμάρια, στεγνό, το FloodSax είναι περισσότερο από μια εναλλακτική λύση αντί των σάκκων άμμου. Χιλιάδες FloodSax μπορούν να μεταφερθούν γρήγορα όπου χρειάζεται και να είναι αμέσως έτοιμα για χρήση!
 

Η απορρόφηση και η περίφραξη του νερού με FloodSax διαρκεί μόνο λίγα λεπτά.

Είτε πρόκειται για την Πυροσβεστική Υπηρεσία,  την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας και Έκτακτων Αναγκών, τις επιχειρήσεις ή τον Ιδιωτικό τομέα και τα νοικοκυριά – το FloodSax προστατεύει τα σπίτια και τις περιουσίες από τις ζημιές, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Το FloodSax είναι κατάλληλο, για παράδειγμα, για την εκτροπή υδάτων από πλημμύρες ή του νερού πυρόσβεσης σε περίπτωση εμπλοκής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Το FloodSax χρησιμοποιείται ως φράγμα νερού για την προστασία των ηλεκτρικών συστημάτων, μηχανημάτων, δωματίων και κτιρίων.

Πώς λειτουργεί το FloodSax® ;
Οι σάκοι FloodSax® είναι κατασκευασμένοι από ένα πλήρως βιοδιασπώμενο κρυσταλλικό πολυμερές εννέα (9) στρωμάτων, με φυσικές ίνες και άλλα βιοδιασπώμενα υλικά. Απορροφούν μέχρι 25 λίτρα νερού μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Το καταπληκτικό είναι ότι όσο ταχύτερα το νερό ή τα υγρά έρχονται σε επαφή με τα FloodSax® , τόσο ταχύτερη είναι η απορρόφηση.
Μπορώ να ξαναχρησιμοποιήσω το FloodSax®;
ΝΑΙ. Μετά την ενεργοποίηση, το FloodSax® θα παραμείνει δραστικό και γεμάτο, μέχρι το νερό να αρχίσει να εξατμίζεται, τυπικά αυτό θα πάρει αρκετές εβδομάδες. ΝΑΙ, οι σάκοι θα αρχίσουν να «μαζεύουν», να συστέλλονται και θα ξαναμεγαλώσουν όταν εκτεθούν ξανά σε νερό.
Σημείωση: Λόγω της πιθανής μόλυνσης, μην κρατάτε το σάκο FloodSax® εάν έχει χρησιμοποιηθεί για οτιδήποτε άλλο πλην από καθαρό νερό.
Ποιες άλλες χρήσεις έχουν τα FloodSax®;
Τα FloodSax® μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μία ποικιλία εφαρμογών, όπως: διαρροές καυσίμων σε δρόμους, διαρροές σε γραφεία, τουαλέτες, θερμοσίφωνες, συστήματα καταιονισμού (sprinklers) σε κτίρια, ενυδρεία, σπασμένους σωλήνες, υπόγεια και οποιαδήποτε άλλη διαρροή υγρού που θα μπορούσε να καταστρέψει κάθε σπίτι, επιχείρηση ή εγκατάσταση.
Είναι τα ενεργοποιημένα FloodSax® ασφαλή για τον Άνθρωπο και τα ζώα;
Τα περιεχόμενα των σάκων FloodSax® είναι μη επικίνδυνα και μη τοξικά. Συνηθισμένες άλλες εφαρμογές των περιεχομένων είναι η χρήση τους στη γεωργία και στη βιομηχανία τροφής.
Πόσο πράγματι κοστίζουν οι «παραδοσιακοί» σάκοι;
Το μέσο βάρος ενός συνηθισμένου σάκου με άμμο όταν γεμιστεί, ανέρχεται σε περίπου 25 κιλά (αν και αυτό εξαρτάται αν π.χ. βρέχει κατά τη διάρκεια γεμίσματος, οπότε το βάρος μπορεί να ανέλθει σε πάνω από 30 κιλά!). Πολλοί άνθρωποι στην πραγματικότητα γεμίζουν τους σάκους εβδομάδες ή και μήνες πριν από τη χρήση. Οι περισσότεροι δημοσιευμένοι λογαριασμοί για το πραγματικό κόστος ενός έτοιμου και παραδομένου σάκου με άμμο, ανέρχεται σε 21-25 Ευρώ ανά σάκο. Το κόστος αυτό είναι το πραγματικό κόστος και συμπεριλαμβάνει υλικά, εργασία, εργαλεία/φτυάρια, μεταφορά, αποθήκευση, καθώς και κόστη κλήσης έκτακτης ανάγκης εκτός ωρών εργασίας από τον προμηθευτή
Πώς αποθηκεύονται οι σάκοι FloodSax®;
Μία κοινή πρακτική για τους ιδιοκτήτες οικιών, επιχειρηματίες, κυβερνητικά / δημοτικά γραφεία κλπ, είναι να προ γεμίζουν τους «παραδοσιακούς» σάκους με άμμο και να τους αποθηκεύουν για ένα χρόνο ή και περισσότερο. Αυτό όμως έχει σαν συνέπεια οι σάκοι να σκληραίνουν, να πιάνουν μούχλα και να διατηρούν την υγρασία, κάνοντάς τους πολύ βαρείς και συχνά άχρηστους. Οι σάκοι FloodSax® ζυγίζουν μόνο 0,30kg και μπορούν εύκολα να αποθηκευτούν σε μία ντουλάπα ή σε ένα ράφι. Διαρκούν μέχρι 10 χρόνια και μπορούν να χρησιμοποιηθούν

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βάρος (στεγνό) περ. 0,70kg
Βάρος (υγρό) περ. 20-25 kg
Απορρόφηση νερού περ. 20-25 lt
Διαστάσεις (στεγνό) περ. 520/530/15mm (MxΠxY)
Διαστάσεις (υγρό) περ. 520/530/100mm (ΜxΠxY)

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: